Hypotheek

Hypotheek
Het bemiddelen van een op maat aanvraag van uw hypotheek.
Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiele beslissing die u voor langere tijd neemt. MilMar Global Services biedt u hierbij als deskundige, het noodzakelijk advies om de juiste beslissingen te maken. Wij maken op basis van uw persoonlijke gegevens een hypotheek analyse waarna u vervolgens geadviseerd wordt welke Hypotheek het beste bij u past. Neem contact met ons op en wij bieden u op een persoonlijke en comfortabele manier advies voor het aangaan van een succesvolle hypotheek afsluiting.

Als u rijkdom geeft, tijdens het leven of bij de dood, kunt u federale belastingen aangaan – en eventueel bijkomende staatsbelasting. Deze belastingen omvatten cadeau-, boedel-, inkomen- en erfbelasting. U kunt helpen om de activa te beschermen die u overbrengt door overmatige uitputting door deze belastingen te begrijpen en de verschillende strategieën die u kunt gebruiken om ze te minimaliseren.

Belastingvraagstukken zijn nooit ver van de geest van de zakenman. Het is waarschijnlijk dat veel van uw beslissingen op belasting gebaseerd zijn. Het begint met de vorming van uw bedrijf en gaat door met de verkoop. Uw keuze van de zakelijke entiteit, hoe u winst uitbetaalt, en uw boekhoudkundige beslissingen hebben allemaal invloed op uw belastingplicht.