Over Ons

Oops...
Slider with alias tm about not found.

Over ons

MilMar is opgericht op 01-09-2017.Het ligt in de bedoeling om via MilMar een breed publiek te bereiken die erg service gericht is, er zijn een heleboel 2 verdieners die door hun drukke leven , er vaak niet aan toe komen om hun benodigheden te regelen. Daarom biedt MilMar de gelegenheid om deze mensen te ontlasten, en hun volledige zorg over te nemen, doormiddel van de service Brug.Wij brengen al hun wensen in vervulling./ SERVICES/ Het woord SERVICE is een ruim begrip, en dit begrip wil MilMar in de ruimste zin des woord projecteren op de toekomstige klandizie. De kracht van MilMar is; om van de 10 wensen van de klant, 11 ten uitvoer te brengen, dat houd dat MilMar pas stopt wanneer wij tevreden zijn.
Wij zijn een dienstverleningsorganisatie die altijd net iets meer levert dan contractueel overeengekomen is. Ons proffesioneel team staat vooral bekend om de gelegenheid die geboden wordt aan de 2 verdieners die vanwege de edendaagse drukte niet altijd aan toekomen hun wenselijkheden te realiseren.Ons team beschikt over veel kennis, ervaring en een breed opgebouwde netwerk die daardoor de optimale oplossing voor uw behoefte biedt.

Tevens zijn we een unieke organisatie die beschikt over vakmensen en leggen eer in ons werk. Het onderscheidend vermogen zit niet in de prijsstelling van de dienstverlening, maar in de creativiteit en de kwaliteit van de uitvoering van uw wens.

Hoe we werken

Doelstelling

Milmar Global services ondersteunt met een integraal pakket van kwalitatief hoogwaardige proffesionals, diensten aan een breed publiek op het gebied van verschillende branches waaronder.

 

  • Het bemiddelen van appartementen voor zowel kort als lang verblijf in Nederland en buitenland.
  • Het bemiddelen van een op maat aanvraag van uw hypotheek
  • Het bemiddelen van de totale verbouw van uw woning
  • Het bemiddelen van uw huurauto tijdens verblijf in Nederland
  • Het bemiddelen van uw exclusieve tuin aanleg
  • Het bemiddelen van amateur voetballers naar Profclubs in Europa