Customer Relationship Management

Project Description

In de hedendaagse markt zijn er veel geen verzekeringsmaatschappijen, die niet voldoen aan de verwachtingen in termen van de verkoop. Op dit moment zal elk verzekeringsmaatschappij zich richten op meer verkoop, maar niemand zal zich richten op klanttevredenheid. Er zijn weinig bedrijven die de markt leiden met hun merkbeeld.

ICICI is een van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in de private sector met een merkbeeld van ICICI. De klant ontwikkelt een reeks merkenovertuigingen over waar elk merk op elke kenmerken of factoren staat. Een stel geloof over een merk maakt het merkbeeld uit. Het klantenmerkbeeld verschilt met verdere ervaring, gefiltreerd door de effecten van selectieve waarneming, selectieve vervorming en selectieve retentie. [Uit verschillende ICICI-producten, zoals banken, leningen, wederzijdse fondsen, algemene en levensverzekeringen, webhandel, kan de consument het merkbeeld van ICICI vormen op basis van de diensten die door bovengenoemde afdelingen worden aangeboden. Dit project heeft betrekking op het meten van het merkbeeld van ICICI prudentiële levensverzekeringen in termen van klanttevredenheid. De methodologie die werd goedgekeurd om de bovenstaande taak te bereiken is als volgt.

De respondenten zijn verdeeld als de huidige klanten, verloren klanten en de niet-klanten van het ICICI prudential life insurance company. De studie omvat de mate van tevredenheidsniveau van de klanten. Het richt zich ook op de schatting van het teruggaan van verloren klanten. Het onderzoek van de niet-klanten van ICICI Prudential was gericht op het meten van hun neiging naar ICICI.

Het hoofddoel van deze studie is studie om het meetmerkbeeld van de ICICI-prudentiële levensverzekering te schatten. De schatting van het merkbeeld omvat de bestaande klanten, de niet-gebruikers van de ICICI-zorgverzekering. De enquête van de huidige klanten van de ICICI-zorgverzekeringen wordt uitgevoerd om de niveaus van hun voldoening met betrekking tot de dienstverlening van de ICICI-zorgverzekering te beoordelen. Ook de tekortkoming in dienst van de ICICI-zorgverzekeringsverzekering analyseren, omdat De bevredigende niveaus van de klanten die ICICI-prudentiële levensverzekeringen gebruiken zullen weerspiegelen of ze blijven gebruiken of niet.

Het onderzoek van de mensen, die nooit de dienst van ICICI Prudential levensverzekering gebruikt hebben, helpt ons om de redenen voor het niet gebruiken ervan te onthullen. Vandaar het meten van een brandbeeld van ICICI prudentiële levensverzekeringen, wordt in principe uit twee verschillende punten gemeten, bestaande klanten behouden, Lost klanten aantrekken door kwaliteitsdiensten te verzekeren en nieuwe klanten aan te trekken deze dienstverlening en in de uitbreiding van haar markt.

  • Date: February 10, 2015
  • Client: Johnson Group, US
  • Category: Projecten